PlayStation 4 Pro Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Sony‘nin merakla beklenen oyun konsolu PlayStation 4 Pro Türkiye’de satışa sunuldu. Özel bir etkinlikle oyunseverlerle buluşan PS4 Pro, 4K ve HDR video çıkış desteğine sahip olarak geldi.

PlayStation 4 Pro Türkiye’de!

Merakla beklenen oyun konsolu PS4 Pro, Avustralya, Güney Afrika, Avrupa ve Ortadoğu ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunuldu. 4k ve HDR (Yüksek Dinamik Aralığı) video çıkış desteğine sahip olan konsol, daha yüksek çözünürlük ve çok daha fazla detaylı görüntü deneyimi sunuyor. En güçlü oyun konsolu olarak tanıtılan PS4 Pro için belirlenen satış fiyatı ise 1699 TL oldu.

PlayStation 4 Pro Türkiye'de Satışa Sunuldu!

PS4’ten PS4 Pro’ya Oyun Aktarımı

Sony‘nin açıklamalarına göre PS4 Pro, şu ana kadar ki en detaylı ve zengin oyun deneyimi sağlayan konsolu oldu. Bu açıklamaların yanında ayrıca, PS4‘ten PS4 Pro‘ya oyun aktarımının çok kolay olduğu da belirtildi. Ethernet kablosu ile tüm oyunlarımız, ekran görüntülerimiz, sistem ayarlarımız ve diğer kalan içeriklerimiz kolaylıkla aktarılabilecek. PS4 Pro’nun gücünden yararlanan ilk oyunlar arasında ise Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Call of Duty: Infinite Warfare yer alıyor.

Benzer Haberler

Yerli Arama Motoru Geliyoo Sonunda Kullanıma Sunuldu!
Yerli Arama Motoru Geliyoo Sonunda Kullanıma Sunuldu!
Netflix için Offline İzleme Özelliği Yayınlandı!
Netflix için Offline İzleme Özelliği Yayınlandı!
Rogue One: A Star Wars Story için Yeni Fragman!
Rogue One: A Star Wars Story için Yeni Fragman!

Yorum Yazın