FIFA 17’nin Beklenen Fragmanı Geldi!

Oyun tutkunlarının merakla beklediği FIFA 17 fragmanı sonunda yayınlandı. EA Canada tarafından geliştirilen oyun, her yıl Köln‘de düzenlenen ve en büyük oyun fuarlarından ikincisi Gamescom‘da gösterildi.

FIFA 17 Değişimi!

Oyun içerisinde oyuncuların fiziksel özelliklerinden sahanın her noktasına kadar büyük değişiklikler yapıldı. Oyun Mekaniği Baş Yapımcısı Sam Rivera, FIFA 17’deki tüm değişimleri açıkladı. Öncelikli olarak oyuncuların yüzlerindeki farklılıklar oldukça dikkat çekiyor. Yayınlanan fragmanda da görüldüğü gibi oyuncuların sevinçlerinden gergin bakışlarına kadar tüm yüz ifadeleri net bir şekilde belli oluyor. Bunların yanında yeni gol sevinçlerinin geldiği de dikkatlerden kaçmıyor.

FIFA 17'nin Beklenen Fragmanı Geldi!

Yapılan yeniliklerden en önemlisi ise “360° Müdafaalı Dripling” olarak adlandırılıyor. Önceki oyunlardaki en büyük eksiklik, oyuncuların vücutlarını topla defans arasına koyarak topu müdafaa edememesiydi. İşte şimdi 360° Müdafaalı Dripling sayesinde oyuncular artık büyük bir ekip ile müdafaa sistemini kullanabilecek. Bunun gibi diğer eksik yönlerini geliştiren ve oyun severler için daha eğlenceli bir hale gelen FIFA 2017 geri sayımı başladı.

DICE‘nin oyun motoru olan Frostbite ile yoluna devam eden FIFA 2017Origin Access üyeleri için 22 Eylül’de, PC sürümü için ise 29 Eylül’de çıkacak.

İşte eğlenceli müzikler ve muhteşem görüntüler ile yayınlanan FIFA 17 videosu:

Benzer Haberler

Yerli Arama Motoru Geliyoo Sonunda Kullanıma Sunuldu!
Yerli Arama Motoru Geliyoo Sonunda Kullanıma Sunuldu!
Netflix için Offline İzleme Özelliği Yayınlandı!
Netflix için Offline İzleme Özelliği Yayınlandı!
Rogue One: A Star Wars Story için Yeni Fragman!
Rogue One: A Star Wars Story için Yeni Fragman!

Yorum Yazın